lördag 16 juli 2016

Lördag 16/7-2016 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till tre sedan igen till fem somnade sedan igen till nio tiden ett tag. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag ner romanen idag. Jag gick igång med träningsmaten till ett tiden och sedan körde jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag korv och pommes och såg en film som var kass så den såg jag inte och sedan såg jag inte på nått. Så efter middagen så satte jag mig och läste ett tag ett kapitel idag igen nä två idag. Så mer? En kass dag idag men imonn så är det spel som gäller om jag har lust så får vi se hur det går då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag tänkte tar det lugnt så men sjukdom lämnar mig helt jag är lite kass ännu men jag hoppas att det är över till måndag igen. Så jag tänkte tar det lugnt idag så är jag sedan okey till måndag.

ROMAN: Ja inte nått idag men jag hoppas att jag kan sova bättre tills imonn och sedan till måndag så jag kan köra sedan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: