måndag 18 juli 2016

Måndag 18/7-2016 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Vaknade idag till tio tiden och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Fick igång middagen men idag just som jag skulle hugga in så ringde det på dörren. Det var en granne och en granne till som hade lite problem efter detta fick jag inte i mig middagen. Men jag fick en koppa kaffe och så har jag bäddat sägnen med. Så laddade ner pokemon igår men fick inte igång det men idag så gick det igång. Jag vet inte riktigt vad det går ut på men har spelat lite idag. Så mer? Nä det var nog allt idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag hade jag ont i magen ja eller ont jag hade ingen bra mage idag. Men då åt jag ägg igår och inga grönsaker idag har inte råd att köpa denna månaden. Så jag hoppade cykeln idag och stretchen.

ROMAN: Ja idag så kom jag sent igång och gick igång till 12:30 idag sedan var det lunch och så gick jag igång igen till två till tre. En bra dag idag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: