söndag 17 juli 2016

Söndag 17/7-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa och kom ur sängen till tolv tiden idag och fick i mig frukosten. Körde en ägg frukost idag, kokta. Så sedan gick jag igång med att dammsuga och då var klockan redan två. Så efter detta så skulle jag då spela men inte idag tappade farten med en gång idag och la ner. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en film fantastic fore eller hur det nu stavas är inte bra på att stava engelska. Och den gick ner men inte mer. Så sedan innan jag gick igång med middagen så satte jag mig och läste lite igen. Ett kapitel blev det idag igen. Så mer? Fick fel på min kamera igen det är appen från microsoft som inte vill som den skall. Men jag fick ordnat tillbaks den igen så nu fungerar den men inte som den skall. Så mer? Jo idag skulle jag plocka fram mina suddgummin men inte heller och jag kommer inte ihåg vad jag hade lagt dem men så tillslut kom jag på. Jag fick slänga dem för de hade torkat och det var därför jag inte hittade dem idag. Skall ta en dag och köpa nya. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att min sjukdom ger upp med har känt lite idag men jag tror att det är över.

ROMAN: Ja nu hoppas jag som vanligt på att tabletten tar och att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Måste komma igång igen nu var inte alls bra att jag blev sjuk med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: