måndag 25 juli 2016

Måndag 25/7-2016 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag och låg sedan vaken länge. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen men idag gick jag igång till 12:30 och körde sedan fram till 13:00 då det var lunch och så igen från 14:00 till 14:30 då jag la ner för dagen. Så sedan till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Och så middag såg lite på teven med idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Imonn skall jag ut och handla lite ja storhandla skall jag till onsdag  skall jag annan stans så jag så jag måste köpa imonn. Så mer? En okey dag idag trotts lite kass natt men var rätt pigg idag ändå.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra men jag cyklade inte idag utan jag tog en promenad på 15 minuter i tio procents lutning. Skall köra det och cykeln men idag hann jag inte med cykeln var sen idag. Så sedan när jag kom hem så körde jag stretchen och det gick bra. Så jag hoppas att jag kommer igång igen nu.

ROMAN: Ja körde idag en timme men gick inte idag tappade farten sedan och la ner. Men jag sov så där inatt men ändå var jag rätt pigg när jag väl kom ur sängen. Jag vaknade till sex tiden men låg sedan ända fram till 10:30 och somnade ett par gånger med idag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: