lördag 2 juli 2016

Lördag 2/7-2016 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med att skriva men inte idag till ett tiden så la  jag ner. Och stack till bokhandeln och köpte lite pennor till teckningskursen och en penna till annat och ett block. Har idag sett hur hårdheten ligger till det är många men jag köpte medel 12 stycken och jag tror jag kan köra det ett tag innan jag behöver mer. Så sedan hem och satte igång att fixa träningsmaten till två tiden. Efter detta så satte jag igång med att stretcha och efter det så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg en film när jag åt. Nya Bond och den var så där men nu har jag sett den kommer inte ihåg om jag såg den innan men jag har tappat intresset för Bond jag tycker inte den är bra längre sedan han kom. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde stretchen idag och det gick bra även om jag har ont i ryggen och nacken på höger sida och det går inte att stretcha bort eller ta tablett. Vet inte vad jag gjorde men hade det ett tag innan så gick det bort men nu kom det igen.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte jag fick inte nått gjort men affären stängde till två så jag fick sticka till ett tiden så jag hann inte göra nått idag. Till nästa vecka hoppas jag att jag sover lite bättre och så kör jag då igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: