torsdag 30 juni 2016

Torsdag 30/6-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men vaknade tidigt idag redan vid nio tiden så vaknade jag. Men jag låg till 10:30 innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen. Men idag tog det emot och jag fick i mig lunchen och så till 14:00 tiden så satte jag mig en stund och skrev. Blev inte mycket gjort idag men lite i alla fall. Så till tre så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag på det. Så mer? En halv kass dag idag kunde inte komma igång idag med romanen så jag drog på det men lite i alla fall. Så mer? Jo jag funderade på att ta lite mer i lån men jag tror jag skippar det har ingen nytta av mer just nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn. Då är det tvätt som gäller för mig.

TRÄNING: Ja körde idag och jag körde inte cykel idag jo i tre minuter sedan gav jag upp och gick hem. Men träningen gick bra idag men jag blev lite sen idag hade lite kasst tempo när jag körde idag. Men tar jag sedan bort övningarna så kommer jag hålla tiden igen.

ROMAN: Ja segt idag men jag körde igång tillslut och fick till ett par rader så okey idag ändå. Kommer ta lite tid att komma igång igen men jag tar det lugnt så kommer det tillslut hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: