måndag 27 juni 2016

Måndag 27/6-2016 20:04

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt. Men jag vaknade rätt tidigt idag ändå kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag gå igång med romanen till tolv men inte idag. Jag var seg och jag tänkte tar en stund paus och till ett var det lunch. Så efter detta så gick jag igång med romanen och körde den idag fram till tre. Så idag fick jag en timme men det är okey för jag sov okey natt och har sovit illa länge så jag är ändå seg. Så till tre så stack jag till träningen och så hem igen stretch idag och sedan middag. Såg lite på teven med och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Har fått ett par samtal idag med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. En bra dag idag.

TRÄNING: Ja idag så körde jag allt jag gjorde riktiga magövningar och sedan när jag kom hem så gjorde jag stretchen och jag hoppas att det gick bra jag vet imonn. Dock så hann jag inte med så mycket cykel idag för jag gjorde övningarna hoppas jag kan slippa dem snart.

ROMAN: Ja inte två timmar men ändå en timme och det gick bra idag var seg men efter lunchen så körde jag igång. Får se vad som händer imonn brukar dagen blir bra så skiter sig natten sedan vi får se. Kör imonn om jag sover så skall ringa med imonn ett par samtal så vi får se hur det går med det. Mer imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: