tisdag 28 juni 2016

Tisdag 28/6-2016 20:30

DAG: Jaha idag är jag sen men jag låg på sängen och filosoferade ett tag för länge idag. Så till dagen då kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så bestämde jag mig för att inte skriva idag utan ta och ringa ett samtal. Så jag gjorde detta till ett tiden sedan till två stack jag till frisören och klippte mig sedan stack jag till ICA för att handla men fick inte med mig lappen idag så jag fick inte köpt allt jag skulle idag. Får sticka imonn en gång till så jag får köpt allt som jag skulle ha. Så sedan hem och gick igång med middagen till tre tiden och till fyra så ringde den jag ringde på idag. Men min ide gick inte alls för det var inte som jag trodde jag kom på annat men då måste jag ha mer pengar det räcker inte med 30 000 som jag tänkte ta lån på. Så den iden sket sig idag. Men jag funderar ändå på att ta lån för att göra lite grejor med sedan närmare augusti tror jag att jag gör det ändå så kan jag göra det jag ville göra ändå. Vi får se hur jag gör med det längre fram. Så sedan var det då mat hade idag hamburgare och klyft och såg en serie när jag åt. Har en film med att se nya Bond Spectre tror jag att den heter den ser jag till lördag tror jag att det blir. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och jag hoppas på att jag kan sluta med dem tills denna månaden. Men vi får se hur det känns idag har jag inte känt nått men vi får se till fredag efter den träningen hur det känns då.

ROMAN: Ja idag så sket det sig men tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen. Har svårt att fokusera när jag skall göra annat men imonn är det inte mer än detta så jag hoppas att jag sover inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: