måndag 13 juni 2016

Måndag 13/6-2016 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt vaknade ett antal gånger men sov rätt okey ändå fick nog en tre fyra timmar inatt. Kom till sans till åtta tiden och kom ur sängen till 10:00 och fick i mig lite frukost idag en macka fick jag i mig idag. Så efter detta så kunde jag idag köra romanen jag fick igång tankarna igen och körde igång idag till tolv tiden. Körde sedan fram till tre då jag stack till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen idag men jag gör mindre portioner så får jag i mig dem. Så sedan fick jag idag i mig två koppar kaffe och så bäddade jag och nu är jag här. Så mer? Jo imonn skall jag ut en tur mer om detta imonn, vi hoppas att det går bra.

TRÄNING: Ja körde idag och jag hoppas att om ett par veckor kunna sluta med övningarna och att ryggen är okey sedan. Jag håller tummarna för det ni också hoppas jag.

ROMAN: Ja äntligen så har jag kommit igång igen tog en timme att komma ifrån allt annat och sedan körde jag igång. Jag skrev mina två timmar idag och det gick okey. Men imonn så kommer en dag då jag inte skriver men sedan till onsdag så kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling. Jo morsan ringde idag och mina farsa har kommit hem igen nu till nya lägenheten. Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: