onsdag 22 juni 2016

Onsdag 22/6-2016 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men jag har inte förstått klockan de  har ändrat den hur det ser ut så jag är inte säker på hur det fungerar nu. Skall ta en dag och kolla upp detta lite mer. Sov inatt så där kom ur sängen till tio tiden nä jag låg till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag mig och väntade på att klockan skulle slå 13:30 då jag skulle gå till läkarcentralen. Jag gick till 13:30 tiden och fick ut en 100 för jag skulle handla lite sedan till centralen och idag gick det inte som jag ville. Sköterskan såg inget i örat så jag fick gå till läkaren istället. Och så fick jag droppar som jag skall ha i får ta och ringa imonn om det med är lite osäker på det idag. Så sedan hem och var inne på ICA och handlade lite idag innan jag gick hem. Så sedan gick jag igång med middagen till fyra tiden blev sen idag jag satte mig och läste och glodde lite på teven med såg en serie idag när jag åt. Idag hade jag hamburgare och pommes. Så mer? Jag funderar på att ta ett lån och göra en sak men även en sak till sedan men jag måste ringa om vad det kostar innan jag kan var säker på vad jag skall ta. Skall se till nästa vecka om jag kan få redan på vad det kostar sedan skall jag se om jag tar lån eller inte. Vi får se hur det går med det till nästa vecka. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan tills imonn så får vi se hur det går eftersom jag skall höja imonn men på det mesta är det bara ett kilo så bör inte var några problem hoppas jag.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn inatt så kör jag imonn måste komma igång igen nu så jag hoppas att jag kan köra imonn.’'

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: