söndag 19 juni 2016

Söndag 19/6-2016 20:29

DAG: Jaha till natt igen och jag vet inte om de har ändrat hur datan lägger sig för nu sover jag ännu sämre än innan. Innan så sov jag rätt okey men nu har jag orolig sömn massor med gånger under natten. Men de uppdaterade den så kanske har de gjort ändringar vi får se om ett tag så skall jag meddela om jag sover bättre igen. Så kom ur sängen till 10:30 tiden idag och fick i  mig frukosten sedan så gjorde jag inte mycket idag. Spelade lite sedan efter det så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick  jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan när jag låg på sängen. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot denna veckan men kanske på lotto har inte sett detta ser det idag efter bloggen. Så mer? Jo jag har kört vaxpropp lösning idag och som vanligt så täppte det till helt efter det. Skall köra fram till onsdag så hoppas jag att jag kan komma och skölja sedan så skiten går bort. Det är för att jag sover med öronproppar som det händer men jag har inget val för grannen snarkar så jag får leva med det. Så mer? Jo jag har läst idag lite med måste göra det för hon vill ha tillbaks boken till augusti igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag kör igen imonn. Då skall jag höja och köra lite bättre jag tappade det igen när jag sov illa så jag hoppas att jag kan komma igång igen tills imonn. Höjer också allt men det mesta är bara ett kilo så jag tror inte det blir jobbigt men jag har slarvat med 2-4 så jag hoppas jag kan komma igång igen tills imonn.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn inatt så kör jag igen imonn.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: