fredag 24 juni 2016

Fredag 24/6-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov fyra timmar inatt och då inte sammanhängande heller. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så gjorde jag inte nått idag tänkte ingen ide att köra roman idag. Men till två tiden så stack jag ut till ICA för att få lite ändå tog ut lite pengar med för jag gjorde räkningarna idag och denna månaden blir illa. Jag har nu 600 kvar plus buffert men jag tror att jag har lite till sedan när allt är draget men det vet jag till den siste först. Så sedan hem och morsan ringde till fyra tiden och hälsade glad midsommar så gjorde även jag. Så sedan kokade jag potatis och fick mig lite sill och gräddfil och potpäror gott äter det bara en gång om året och det är lika gott varje gång. Såg en film när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna och bäddade med nu är jag här. Så mer? Jo eurojackpot men de ringde inte så inget över miljonen men kanske lite ändå ni får veta tills imonn tror jag om jag inte ser det idag då blir det på Twitter idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja tills måndag hoppas jag att jag kommer igång igen med allt då är det tänkt att jag kör cykeln igen vi får se.

ROMAN: Nä idag var det ingen ide att köra efter fyra timmar sömn så jag la ner.

Så han skannat datorerna idag med körde igång dem i morse när jag gick upp. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile GLAD MIDSOMMAR!!!

Inga kommentarer: