söndag 26 juni 2016

Söndag 26/6-2016 20:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår tog jag inte på öronpropparna och sov illa. Vaknade ett antal gånger och tillslut till sju tiden så somnade jag inte igen. Kom ur sägen till nio tiden och fick i mig en annorlunda frukost idag. Tog två rostade med makrill i tomatsås och två ägg. Så efter detta så satte jag mig och spelade lite spel och det gick okey men jag orkade inte länge idag. Så efter detta så gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med potatisgratäng som hade gått ut den 23 men jag tänkte den är okey idag med. Så såg en serie när jag åt och sedan lite till. Så efter detta till sex tiden så gjorde jag övningarna och så kollade lite till på lånet och jag kan få ett avtals lån då kommer jag ner till 300 istället för 410 som var innan så det kommer jag ta men jag skall kolla upp vad det kostar med till nästa vecka tänkte jag. Så vet jag det så kan jag sedan ta lånet och göra mer för det som blir över. Tänkte jag skulle lära mig spela piano jag har för 5 månader tror jag sedan skall jag ta sång och det går igång till augusti men jag vet inte vad det kommer kosta nu så jag vet inte vad jag har råd med ännu men till nästa vecka så hoppas jag att jag kan veta mer. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då jag skall byta fot och så hoppas jag att ryggen inte ställer till det mer nu. Men jag kör övningarna i alla fall tills det är helt borta.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn inatt så kör jag igen imonn. Har kommit till ett stycke i texten som är lite jobbigt att komma på men om jag sover så hoppas jag att det går bra.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: