fredag 17 juni 2016

Fredag 17/6-2016 20:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men när jag nu såg på datan så var det ett par vak mitt inatt igen men kom igång till åtta tiden efter det somnade jag inte igen. Gick upp idag till nio tiden fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv och jag skulle iväg med tvätten. Och till tolv så stack jag ner och fick in den sedan upp igen. Då ringde jag till Comhem och frågade om erbjudande men det gick inte. Så sedan till 12:45 så stack jag ner och fick hängt upp tvätten. Sedan upp igen och stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så mer? Jo efter detta så gjorde jag inte nått tills det var dags för att ta upp tvätten. Jo jag tinade ett par kotletter så jag var klar för att börja laga sedan när tvätten var uppe. Så sedan satt jag mig och läste efter middagen. Såg en serie när jag åt den heter outcast och går på fox såg andra avsnittet idag rätt okey tror jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha till träningen då igen hoppas kommer igång igen tills nästa vecka. Jag har lite mindre problem ja inte mindre men lite lättnad just nu så jag hoppas att jag kan komma igång igen med träningen. Men just nu har jag ont i ryggen efter flytten så det kommer nog ta ett par veckor till. Sedan har jag tänkt att köra igång igen med cykel och stretch igen. Vi hoppas på det till nästa vecka skall jag höja med har gått igenom det denna veckan och skall höja till nästa.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Men sömnen kommer nog ta ett tag innan den kommer igen men får jag lugn och ro så hoppas jag att jag kan komma igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: