torsdag 16 juni 2016

Torsdag 16/6-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tycket att jag sov rätt okey inatt. Men när jag kollade klockan så var det lite sämre än jag trodde. Vaknade tre gånger under natten eller om det var fyra och låg sedan i en halv timme innan jag somnade igen. Så men jag kom ur sängen till 10:00 tiden och fick i mig frukosten. Sedan så laddade jag för att skriva och det gick okey idag även om jag missade sista halvtimmen idag. Så sedan till tre tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så sedan gick jag igång med middagen och så ringde det och sedan fick jag i mig maten idag. Men jag tar lite mindre portioner nu. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen tills imonn. Då är det tvätt och så skall jag ut och handla lite med skall ha ny träningsmat så vi får se vad det blir imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag men jag har ont i ryggen igen efter flytten. Jag hoppas att det släpper snart så jag kan köra igång igen som innan. Skall ta lite tablett idag så ser vi om det är bättre imonn. Så skall också sätta på mig ryggstödet imonn har inte haft på det på ett tag men nu måste jag nog ta på det igen ett tag.

ROMAN: Ja idag gick jag igång och jag körde en och en halvtimme idag inte två som jag skall. Men det är okey för första dan så jag är ändå nöjd med dagen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: