tisdag 1 mars 2016

Tisdag 1/3-2016 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov rätt illa under natten och vaknade till åtta tiden. Kom ur sängen till nio tiden och fick i mig frukosten. Sedan kom jag ihåg att jag skulle göra statistiken idag och gjorde den i morse. Så nu finns den nya statistiken för februari uppe om ni vill se. Så sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag kunde gå igång med romanen. Och det gjorde jag till 12:30 idag tappade farten och så tänkte jag kör till 12:30 istället och det gjorde jag. Körde idag fram till 14:00 då jag stack och klippte mig och sedan till ICA för lite inköp sedan hem. Så satte igång med middagen till tre tiden idag hade karréer med pommes och såg ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med övningarna till sex tiden. Efter detta så satte jag mig och läste ut nattfåk och den var okey även om jag inte tycker att det direkt var en kriminal roman ja det var med en polis men ja. Men den var bra. Så mer? Jo så fick jag ett samtal till när jag åt middag med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och är lite seg i benen och axlarna idag efter träningen igår. Men jag har skärpt övningarna och då gör det lite ont.

ROMAN: Ja jag körde idag och det gick bra har kommit in på lördagen den 14/6-2014 det hela startade fredag den trettonde. Men det går okey även om jag inte sover så kan jag få till lite i alla fall.

Så nu är dagen nästan över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: