lördag 5 mars 2016

Lördag 5/3-2016 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en väldigt bra natt sov länge idag kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag gick det så där och jag la ner till 13:30 och stack till apoteket istället. Sedan hem igen och fick ett samtal innan och la sedan ner med romanen. Så gick igång med träningsmaten till tre tiden och fick den gjord. Sedan skulle jag då ha stretchat men hoppade det idag men jag gjorde övningarna i alla fall. Sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med gratäng som jag hade köpt halvfabrikat som bara var att värma gott och snabbt. Så såg en serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo jag har inte fått reda på om jag vann nått igår på eurojackpot men ser det idag. Ni får kolla på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo så gjorde jag idag också 6é sinnet jag la upp en fil på ett dokument och gjorde klart för att lära ut. Mer om detta en annan dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade igen stretchen idag men körde övningarna i alla fall. Men till måndag så skall jag köra igen. Då måste jag komma igång igen med allt.

ROMAN: Ja en bra natt men en kass dag ändå idag tappade farten idag helt och la ner till 13:30. Men imonn så skall jag inte göra nått det är min lediga dag och då skall jag spela lite tror jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: