torsdag 8 oktober 2015

Torsdag 8/10-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen vaknade till nio tiden och då satte elementet igång att knäppa så jag var tvungen att gå upp och stänga av det. Men jag kunde sedan inte somna om igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång mer romanen. Körde denna fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag. Såg på teven med ett tag och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår ja i onsdags heller men det är ju som vanligt det. Så sedan fick jag ett samtal med morsan var hemma men inte så bra hade hjärt flimmer och lite till. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra trotts kass natt ja lite kass natt. Körde mina övningar och sedan cyklade jag i tio tar lite och sedan lite mer har hållit upp ett bra tag nu så jag kör kort och sedan ökar igen. Så när jag kom hem så körde hela stretchen med och sedan extra övningarna med. Och idag gjorde det inte så ont i ryggen så det har blivit lite bättre hoppas jag.

ROMAN: Ja körde idag mina två timmar och det gick bra idag. Imonn är det tvätt och så skall jag till morsan och fixa lite med deras comhem grejer.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: