lördag 17 oktober 2015

Lördag 17/10-2015 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite bättre natt inatt kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten. Men jag gjorde fel förra veckan och frös färsen och idag tinade jag och sedan frös igen, det är inte så bra men jag hoppas att den inte blir dålig. Så efter detta så gjorde jag övningarna och hoppade stretchen idag. Så efter detta så var det middag hade idag karréer med pommes och såg ett par serier när jag åt. Så mer? Jo jag såg i onsdags att jag inte vann på lotto men kanske idag ser jag att jag har vunnit lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? Jo jag kom åt ett konto där jag gör undersökningar på och jag hade där 800 spänn att ta ut skall använda detta till spel på den nya datorn blir en det för det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte stretchen idag men jag hade ont med idag när jag vaknade om det är sängen iallafall. Jag kan inte komma på vad jag gör och då måste det vara sängen som gör det. Skall se om jag kan kontakta dem till nästa vecka om hon ringer då.

ROMAN: Ja körde idag men det gick trögt men jag kan inte koncentrera mig när jag kollade upp sängen med idag. Vi hoppas att det går bättre till nästa vecka.

Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: