torsdag 15 oktober 2015

Torsdag 15/10-2015 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde den fram till. Sedan var det lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen och körde övningarna idag. Sedan var det middag. Och en kopp kaffe på det. Så en okey dag idag på det hela taget. Så mer? Ja mer? Kan inte komma på mer idag tror jag visst. Men jag kommer igen imonn med mera då. Mini blogg idag visst.

TRÄNING: Japp körde idag men jag hoppade cykeln idag och gick hem och hoppade sedan stretchen och körde övningarna istället. Men det kändes inte så mycket idag i ryggen så det är ju bra. Jag vet inte vad som hände i söndags men jag hade ont när jag vaknade i måndags och sedan hela dagen. Det är mycket skumt och jag vet inte vad jag gjorde heller. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

ROMAN: Ja körde idag kan säga att jag körde i tre timmar igår om jag inte sa det så säger jag det nu. Idag körde två timmar och det gick bra ser rätt okey ut men om det sedan blir publicerat vet jag ej ännu.

Så nog för idag ses igen imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: