onsdag 7 oktober 2015

Onsdag 7/10-2015 20:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen sov så där fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till lite innan två. Så slog jag en signal och så hade jag inte mer att göra idag. Så jag gjorde inte nått idag fram tills klockan slog fyra då jag gick igång med middagen. Jo jag gjorde lite idag och jag är inte längre säker på att jag uppgraderar till Dell kanske det blir HP igen. Jag kommer undan billigt med HP kommer ligga på 25 000 men då får jag inte en k4 skärm annars kommer det ligga på 30 000 med Dell. Jag hade bestämt mig men nu såg jag nya HP med Windows 10 redan installerat, så nu är jag inte så säker längre. Den har också bättre grafikkort än Dell. Men skall vänta och se vad som kommer med Windows 10 sedan på Dell. Så jag har inte bestämt mig än om detta har hört mig för lite på Dell idag och igår men det gällde en grafikförstärkare men det gick på 3500 och det har jag inte råd med nu. Så vi får se vad som kommer när de går över till Windows 10 och nytt grafikkort. Så idag hade jag korv och pommes och såg en film idag igen. Satt igen för länge och fick ont i ryggen igen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite igen. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag kör cykel och sedan stretch som jag skall. Vi får se hur jag sover inatt.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om det var lite segt idag igen. Men jag kommer framåt iallafall så jag får vara nöjd med det.

Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: