måndag 19 oktober 2015

Måndag 19/10-2015 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite små kass natt inatt sov inte så bra som jag skulle. Vaknade till sex tiden men kunde sedan somna om igen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två till tre. Kan säga att jag inte som så bra under natten idag var uppe i rem sömn tio elva gånger under natten. Då blir det inte så bra. Så sedan till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Idag gjorde jag övningarna sedan fick jag i mig middagen. Såg lite på teven med men inte på nått speciellt. Och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann inte nått på vare sig lotto eller annat. Men till denna vecka då smäller det till eller hur? Så mer? En halv kass dag idag men som vanligt så börjar det med kass natt.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade cykeln idag igen. Nä jag hoppas att ryggen ger sig snart så jag kan köra som innan.

ROMAN: Ja körde idag men efter lunch så satt jag länge innan jag kom igång igen. Tappade tiden idag så jag missade lite tid idag på det. Men det tar jag igen imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: