måndag 5 oktober 2015

Måndag 5/10-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt men jag sov ändå en fem timmar inatt sammanlagt och det är okey även om det är samman hängande sömn som gäller. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och så middag på det efter övningarna idag. Såg lite på teven med när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och alldeles nyss fick jag ett samtal så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst men jag kommer igen imonn med mera då. Jo jag vann inte nått förra veckan på lotto men det är ju som det brukar vara så. Ja mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag testade jag det som jag fick lära mig av sjukgymnasten och det gick bra. Hade inte alls så ont idag men jag hoppade cykeln idag fick inte den bra cykeln så jag hoppade det idag. Det är inte bra men jag hoppas att jag kör till torsdag igen ja på cykeln.

ROMAN: Ja lite kass natt och jag hade svårt att köra idag men jag körde mina två timmar ändå idag. Så har inte kommit så långt men än så länge ser det okey ut men frågan är om det är bra nog att tryckas eller inte, troligen inte. Men jag kanske får till det nu vi får se.

Så imonn skall jag ut och handla lite sedan är det som vanligt roman och sedan inget mer tror jag men jag kanske hittar på nått vi får se. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: