måndag 12 oktober 2015

Måndag 12/10-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov bra fram till tio tiden kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade stretchen idag. Gick igång med middagen jo jag gjorde övningarna sedan middag. Så såg lite på teven men upptäckte ett fel på tivo idag så jag slog en signal och rättade till det hoppas jag så sa jag upp filmkanalerna för farsan de hade lagt på dem när han beställde men de fick ringa och säga upp. Så mer? Jo jag vann 20 på lotto och sedan tog jag tre triss och vann 30 sedan 30 och så inte nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag imonn skall jag ut en sväng sedan hem igen. Men mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja idag var nära att jag gav upp när jag kom till att köra benen. Tänkte nä  jag skiter i det idag men så hostade jag upp mig och körde ändå. Seg idag och jag vet inte varför för jag sov rätt okey inatt. Men jag hoppade cykeln idag och sedan också stretchen men jag körde övningarna iallafall.

ROMAN: Ja idag körde jag mina två timmar och det gick bra idag. Imonn skall jag ut så jag hinner inte med imonn. Men det tar jag igen till onsdag.

Så slut för idag och tack för idag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: