torsdag 29 oktober 2015

Torsdag 29/10-2015 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävlig kass natt vaknade redan till ett tiden och låg sedan vaken ett bra tag. Sov sedan dåligt och kom ur sängen idag till elva tiden ja lite efter till och med. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Och sängen är kass så jag hade ont i ryggen igen idag när jag vaknade. Så skall ta och ringa en dag om detta. Så gick igång med romanen och körde den till 13:00 då det var lunch sedan igen till två fram till tre. Så till tre så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med övningarna sedan middag. Såg lite på teven med men efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan fixade jag sängen så hoppas jag att det håller ett par dagar innan jag måste göra det igen. Den håller sig bra i två dagar nått sånt sedan vrider den sig igen. Skall ta och ringa en dag om detta men fan vet vad de skall göra åt det. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags om jag inte sa det innan så var det som vanligt på den fronten. Så men till lördag då smäller det till eller till fredag med eurojackpot. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag hade jag ont och jag fick hoppa en övning idag för det gjorde ont. Så hoppade jag cykeln med och så tappade jag en hantel på foten idag. Ja jag la den på en bänk och sedan föll den ner på min fot. Det gjorde jävligt ont men den träffade mellan stortån och den andra så jag tror inte nått gick av. Så jag hoppade cykeln idag och stretchen.

ROMAN: Ja idag så körde jag och det gick bra idag kom på mycket och jag hoppas få till en ny roman igen om ett tag. Men jag måste komma på mer denna gången.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: