onsdag 28 oktober 2015

Onsdag 28/10-2015 20:42

DAG: Jaha till natt igen då jag och en små kass natt men sov morgon idag så kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag stack till apoteket först sedan till ICA men jag tog ut pengar idag med det var tomt i plånboken idag. Tog ut 400 nu har jag 500 kvar till den 25é. Blir en hård månad detta med. Så sedan hem och gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg ett antal serier idag. Som jag sa så har ett stort antal gått igång och jag hinner inte se alla på en dag så jag får spara imonn hinner jag inte se nått men till fredag så skall jag se igen. Så mer? Jo jag fick i mig middagen och tog sedan en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så sedan när jag skulle gå igång med bloggen så kollade jag upp winxzip men det gick inte att uppgradera så jag fick skicka ett mail om det. Ett tag så gick det automatiskt men inte nu innan la jag in mitt konot nummer men nä. Så mer? Glömde köpa lite idag får göra det till fredag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Men ryggen är inte okey ännu och det är madrassen så jag får se om ett par dagar vad jag skall göra får nog tag och ringa dem en dag om detta för madrassen är inte okey längre den måste väl hålla mer än ett år?

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey men måste lägga till mycket för att det skall bli bättre denna gång. Men vi får se går långsamt framåt och det är okey nu.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: