fredag 23 oktober 2015

Fredag 23/10-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen och en rätt små kass natt igen vaknade tidigt idag. Men kom ur sängen till tio tiden och till elva tiden så ringde en granne på och sa att tvättstugan var ledig så jag fick på mig och slängde in tvätten. Sedan upp och fick i mig frukosten så till fyrtiofem minuter senare så stack jag ner och hängde upp den. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite tog ut 500 så nu har jag inte så mycket kvar tror jag skall spara 1500 denna månaden om jag skall köpa datorn. Så har fått en böneutropare här ikväll hoppas fanskapet inte håller på hela natten bara så. Vet inte var han är men någonstans ut med spåren tror jag. Så mer? Jo kom hem och fick in tvätten till fem tiden idag eftersom jag hade gått igång till elva idag. Så satte igång med middagen med en gång efter att jag hade fått in tvätten. Och idag hade jag kotletter med pommes och såg ett par serier när jag åt. Så mer? Jo imonn om jag sover så kör jag igen på romanen. Så vi hoppas att han slutar tidigt så jag kan sova sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag gick igång med skann idag på musikdatorn med gjorde det imorse och jag körde bara den för jag körde igår på denna. Trodde att det var ett virus så jag skannade igår innan jag startade om. Och jag fixade min säng idag jag fick upp madrassen och fixade till den så nu tror jag att den är okey igen. Så tar det nog ett par dagar innan ryggen ställer om sig. Så skall jag sedan köra övningarna i två månader så är allt okey igen hoppas jag.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och det gick bra kände med en gång jag la mig på sängen att den var okey igen. Madrassen hade vridit sig och jag fick upp den och fixade till den sedan så nu känns det att den är okey igen.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen tror att jag kör träningsmaten till söndag så har jag inte ont om tid för stretchen har inte nått att göra till söndag nu mera så jag får se hur jag gör med det. Då kör jag roman stretch på lördag och dammsugning och träningsmat på söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: