tisdag 20 oktober 2015

Tisdag 20/10-2015 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt och sov rätt kasst på morgonen idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick igång frukosten. Så efter detta så satte jag igång med romanen, och det gick bra idag så jag körde till tre. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg ett par serier när jag åt. Så sedan har jag kolla upp lite på nya datorn kommer köpa separat dvd med blueray och så en kamera och en högtalare ja surround tror jag att det blir om pengarna räcker. Idag när jag var uppe på dell så såg jag att de hade en dvd men det var inte blueray så jag tar den på dustin. Så mer? Tänkte idag ta mig ut och handla lite men så gick det bra med romanen så jag tänkte tar det imonn. Och så körde jag till tre idag istället. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag bara gjort övningarna men det har inte släppt i ryggen ännu och jag vet inte hur bra det skulle vara nu. Hoppas att hon ringer denna veckan annars så ringer jag till nästa.

ROMAN: Ja körde tre timmar idag för jag hade farten uppe idag. Är inte långt kvar nu sedan skall jag skriva ut och så kör jag igång med nästa vet vad jag skall skriva om så jag kör igång med en gång när jag är klar med denna. Så men jag måste komma på mer denna gången för jag tänkte ha med mig lite barn denna gången. Men jag har kommit på en hel del om den redan så det är inte så mycket att skiva om barn de har inte varit med om så mycket. Man jag hoppas att jag kan komma på mer så kör jag på den nya. Och så får den ligga sedan en månad innan jag tar upp den jag kör nu. Efter det så skicka jag in sedan.

Japp då är denna dagen till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: