onsdag 14 oktober 2015

Onsdag 14/10-2015 20:08

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov fram till elva och kom ur sängen till lite efter elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag ända till tre. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg ett par serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? En bra dag idag och jag fick en små kass natt på klockan idag men jag sov nästan fem timmar inatt men den sa ändå att det inte var bra. Fattar inte riktigt hur den mäter. Så och det gick bra med romanen med men det brukar det göra om jag sover bra så. Mer? Jo det är lotto idag så ni får se på twitter om det gav nått idag. Eller imonn om det inte kommer mail idag, ja även detta på twitter då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Men jag vet inte om ryggen det kommer och går och jag kan inte säga varför det gör ont heller har inte gjort nått och ändå gör det ont. Vi får se när hon ringer vad jag skall göra.

ROMAN: Ja det gick bra idag och jag fick mycket gjort idag med en bra dag. Har kommit till ungefär halva nu och det kommer inte bli så många mer sidor men lite till runt 300 nått sånt blir det och jag får vara nöjd med det.

Så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: