onsdag 21 oktober 2015

Onsdag 21/10-2015 20:35

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till fyra tiden hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Och så gjorde jag övningarna och sedan så la jag mig på sängen. Jo jag fick ett samtal med innan detta från sjukgymnasten. Så mer? En bra dag idag och som vanligt så börjar det med en bra natt. Så mer? Jo det är lotto och jag har inte fått samtal så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen. Så hoppas jag att det släpper i ryggen hon sa att det kommer nog ta två månader eller så har det då inte gått bort så ringer jag henne.

ROMAN: Ja körde idag och blev klar med den idag så jag satte igång att skriva ner det idag. Efter detta så skall jag lägga det och gå på nästa sedan om en månad så läser jag igen och skickar in.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: