söndag 11 oktober 2015

Söndag 11/10-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag låg ända till tre igår innan jag somnade. Grannarna var vakna och kan inte säga när de la sig men jag låg länge innan jag somnade. Sov sedan rätt okey även om klockan visad kass sömn. Somnade till tre tiden och sov sedan fram till tolv tiden men jag sov i tre timmar i sträck inatt såg jag idag. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan gjorde jag inte nått tills det var dags för middag. Hade inte lust att spela idag så jag gjorde som jag sa inte nått till middagen. Åt karréer med klyft och såg inte nått idag hade inget inspelat eller nått. Men jag hittade en film som jag såg via play var inte mycket att ha men jag såg ändå. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo jag packade väskan idag så jag är redo för träningen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag har tränat bort lite ont imonn när jag kör men det känns ändå men det kanske tar en eller två månader innan det går bort. Hon skall ringa till nästa vecka så skall jag fråga.

ROMAN: Ja tills imonn så kör jag igen vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

Så jo jag vann inte nått på eurojackpot igår ja det var i fredags men såg det igår. Men jag kanske har fått lite på lotto idag. Ni ser på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: