lördag 24 oktober 2015

Lördag 24/10-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30. Då jag skulle köra igång med stretchen men inte idag hoppade den idag och gick igång med middagen istället. Hade idag fläsk och potatis och löksås såg ett par serier när jag åt idag. Och på detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo jag förde över pengar till mitt paypal konto idag 800 men jag fick lägga till 24 för att komma upp till 800. Så mer? Det var eurojackpot igår och idag är det lotto vi får se om jag fick nått igår eller idag. eurojackpoten ser jag idag men lotto ser jag imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skippade att laga träningsmaten idag för jag skulle köra stretchen men hoppade den idag hade inte alls lust och hoppade också övningarna helt idag. Seg dag idag men jag tar igen det till måndag då jag skall köra stretchen när jag kommer hem. Och det var sängen som gjorde att jag hade ont i ryggen är bättre redan idag efter en natt. Men det kommer nog ta ett par dagar till innan jag är över med den smärtan som det gjorde. Sedan är det höger sida som jag skall få bort och det kommer nog ta två månader innan jag är klar med det.

ROMAN: Ja idag har jag bara en sida kvar att göra så jag tror jag gör den imonn. Sedan skriver jag ut och så kan jag sedan till måndag börja på nytt.

Så är klar för idag och säger hej tills imonn då jag kommer igen med mera strunt. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: