fredag 16 oktober 2015

Fredag 16/10-2015 20:08

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan inatt. Somnade som jag skulle men sov sedan inte länge innan jag vaknade igen. Vet inte vad klockan var men runt sex tiden låg sedan vaken fram till elva när jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag gick det skit kasst så till 13:00 så jag la ner för idag. Jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra så jag kunde gå igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg ett par serier när jag åt. Har gått igång ett par igen inte nya men nya avsnitt som gick igång dag eller om det var igår. Så mer? Jo det var lotto i onsdags och  jag har inte fått svar ännu på det och så är det eurojackpot idag men jag kanske får svar idag på det vi får se. Om jag vinner nått så ser ni detta på twitter idag eller imonn. Så mer? En kass dag idag men det tar jag igen tills imonn.

TRÄNING: Japp imonn så kör jag stretchen hoppas jag sedan är det lugn söndag om jag hinner så skall jag nog köra lite spel.

ROMAN: Ja idag gick det trögt och jag la ner tillslut det var ingen ide att köra det gick för trögt men det är natten som gör det.

Så ännu en dag till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: