måndag 26 oktober 2015

Måndag 26/10-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med nya romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så övningar och så middag. Såg en film idag när jag åt så jag satt länge idag. Så mer? Jo vinst var triss jag vann på kom jag ihåg när jag gick upp igår kväll. Så jag tog en triss och vann 60 och sedan tog jag en keno och ett par triss till och sedan var pengarna slut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och jag körde hela och har mycket bättre rygg nu redan så det kanske inte tar så lång tid innan jag kan köra igen. Kom hem och körde stretchen och sedan övningarna med. Känns mycket bättre i ryggen men skall kolla madrassen lite till idag innan jag går och lägger mig kanske det är lite till att rätta till. Men det är madrassen som gjorde allt synd att jag inte gjorde detta innan. Nu har jag kört tre veckor till ingen nytta med övningarna.

ROMAN: Jaha idag körde jag igång med nya romanen fick ett namn och sedan har jag pillat med personer i den och det är många barn med denna bara en vuxen. Ja barnen har jag föräldrar men inte så läge till tror jag. Får vi se om denna blir bättre än den jag nu har gjort.

Så jag är färdig för idag och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: