torsdag 21 maj 2015

Torsdag 21/5-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt glömde ta en tablett igår och sedan när jag tog den så tar det ett par timmar innan den gör nytta och så låg jag länge. Sedan till tolv tiden så satte mina grannar igång att prata så jag låg och lyssnade på det och sedan så somnade jag och sov sedan kasst fram till tio tiden. Kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten. Brukar sova bra på de starka tabletterna men när jag inte somnar så blir det kasst. Så satte igång med romanen till tolv eller lite efter idag jag var seg idag så jag låg ett tag innan jag gick igång. Men sedan när jag kom igång så gick det bra idag. Tog paus till ett då det var lunch och sedan körde jag igång igen till två fram till tre. Sedan stack jag till träningen och så hem igen och stretch och så middag på det. Och en kopp kaffe med. Så mer? En bra dag idag trotts kass natt men jag gick igång efter lite vila idag.

TRÄNING: Ja idag gick det bra fram tills jag skulle köra armarna när jag gjorde det så gjorde det ont igen. Efter det så tappade jag farten helt och jag hann inte med allt idag. Men jag skall till nästa torsdag köra då vet jag att det kommer göra ont så jag skall göra rätt med en gång.

HEMSIDAN: Ja inget idag men imonn blir det nog lite hoppas jag för jag tvättar imonn så jag har förhoppningsvis tid till detta imonn.

ROMAN: Ja kass natt brukar ge kass dag men idag så kunde jag ändå fokusera och köra. Jag kom på mycket idag och det gick riktigt bra idag. Imonn är det paus men sen köra jag igen.

Så slut för idag och tack för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: