onsdag 6 maj 2015

Onsdag 6/5-2015 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen. Sov illa inatt igen men sov faktiskt i fyra timmar i sträck inatt. Men så sov jag illa på morgonen kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan fick jag vänta till 12:30 innan jag gick igång med romanen var sen idag så jag hann inte med idag. Så körde sedan romanen till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och då satte jag igång med en grej till hemsidan men det ville inte idag jag pillade med det fram till 16:00 då la jag ner och satte igång med middagen. Hade idag kotletter och mos och såg mina serier idag ja idag var det bara en. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång igen med hemsidan men det vill inte idag. Jag mailade dem till båda för jag vet inte vad jag skall göra hoppas få svar på det imonn. Så mer? Ändå en okey dag idag jag kom igång bra på romanen när jag väl gick igång. Men hemsidan sket sig så lite kass ändå. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen så kommer jag höja imonn med sedan får vi se hur lång tid det tar innan jag får ny stryka igen brukar ta en tre veckor eller nått sånt. Efter det så kommer jag nog köra snabbare igen med det är rätt tungt att höja även om det bara är ett kilo på vissa saker. Men andra är det 7-8 kilo där tar det längre tid att komma ikapp.

HEMSIDAN: Ja satt igång med detta till tre tiden för jag tänkte tar nog inte så lång tid att fixa till detta och det tog inte lång tid men sedan skulle jag lägga till skatt och det var då det sket sig jag kommer inte vidare. Men jag har mailat idag så jag hoppas få svar imonn eller övermonn så får vi se vad de säger.

ROMAN: Ja seg natt och seg start idag men sedan kom jag igång och då gick det bra. Så imonn så kör jag igen.

Så dagen är slut så jag säger som jag brukar göra vid denna tiden. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: