lördag 16 maj 2015

Lördag 16/5-2015 20:31

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men sov ändå rätt okey så jag var uppe till elva tiden. Även om detta är lite sent nu när jag äter storfrukost varje dag. Så idag så var jag klar med frukosten till tolv och då hann jag inte med att gå igång med romanen. Så jag fick vänta tills 12:30 idag då jag gick igång körde sedan idag till 15:00 och glömde då bort att jag skulle göra träningsmaten så jag kom på det när jag slutade idag. Men jag stack till ICA och handlade lite sedan hem igen. Så och idag var det meningen att jag skulle köra igång med storstretchen men jag hoppade den idag seg som jag var. Gick igång med middagen istället hade idag. Hade idag karréer med pommes och körde pommes lite för länge idag så de var så där men det gick ändå ner. Så sedan när jag startade datorn idag så hakade internet igen, så att jag uppdaterade nätverkskortet hjälpte inte. Nu vet jag inte vad jag skall göra åt det men det hjälper att starta om datorn så jag får göra det. Jag tror att det är en uppdatering som gör det för det kom efter jag uppdaterade tror jag. Så mer? Jo det är eurojackpot idag ja det var igår men jag har inte sett skall se idag. Kanske lite ni får spana på twitter om det gav nått. Så mer? En rätt okey dag idag trotts lite små kass natt så fick jag gjort det jag skulle och det gick bra idag.

TRÄNING: Ja klockan var över fyra idag när jag skulle gå igång så jag la ner för idag tar igen det till måndag då jag kör som vanligt igen. Så hoppas jag att jag har löst problemet med axeln men det återstår att se kommer ta ett par veckor innan jag vet.

HEMSIDAN: Ja imonn så kör jag igen hoppas jag kommer upp i tid imonn så jag hinner sedan måste jag också göra träningsmaten imonn innan middagen.

ROMAN: Ja sen start idag men sedan rullade det på så jag satt ända till tre idag och missade träningsmaten med. Men det gick bra idag så jag är ändå nöjd med dagen.

Så slut för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: