onsdag 13 maj 2015

Onsdag 13/5-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då och inatt sov jag kasst igen. Vakande till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till efter elva. Fick i mig frukosten och så skulle jag då köra igång med romanen. Men kom sent upp idag och kom inte igång idag alls, till ett så körde jag hemsidan istället. Jag såg på teven idag när jag åt och efter det så kunde jag inte köra igång alls med romanen. Så jag körde hemsidan stället fram till tre tiden då jag stack och handlade lite och tog ut 300 igen nu är det inte mycket kvar men jag tror det kommer räcka denna månaden med. Så sedan hem och gick igång med middagen när jag kom hem då var klockan redan fyra. Så hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag såg den inte igår utan idag. Jag såg film igår. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig min räkmacka som morsan hade med sig igår. Den tyckte jag var god och tog en kopp kaffe med till detta. Så mer? En kass dag men jag fick ändå lite gjort idag med hemsidan så en okey dag då da. Jo nu har jag pillat med acrobat reader så jag kan se PDF er på alla enheter jag fick pilla men nu är det igång. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för att köra imonn´.

HEMSIDAN: Ja kom igång idag men jag gjorde en sida och hoppade över statistiken jag vet inte varför jag gjorde så men så gjorde jag. Sedan gick jag på statistiken och körde den fram till tre. Då hade jag kommit till 2013 så jag har nu 2013, 2014 och 2015 kvar att göra: Sedan är det lätt fram tills jag kommer till träningsmaten då blir det mycket att göra igen och mycket att pilla med.

ROMAN: Ja idag gjorde jag misstaget att kolla på teven när jag åt frukosten. Efter det så tappade jag helt och la ner till ett tiden. Så men jag kör imonn om jag sover.

Såg inte på datan idag när jag vaknade men jag hade sovit illa inatt troligen bara en timme i sträck av sömn sedan korta stunder bara, så kass sömn. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: