måndag 11 maj 2015

Måndag 11/5-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey tyckte jag men så var inte fallet inatt. Såg det på datan idag när den kom in i mobilen. Men till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten, som nu tar längre tid jag gör ägg antigen stekta eller kokta. Detta tar längre tid nu så jag måste upp till elva eller lite innan elva helst. Men idag var jag sen och kom inte ur sängen förrän till efter elva. Så jag missade första halv timmen i romanen idag kom igång till 12:30 idag med det. Så var det lunch och så körde jag igång igen till två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen och så körde jag nästan hela stretchen idag. Sedan var det mat och jag såg family guy när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Ja mer? Kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och var rätt bra i tid men så skulle jag göra magen och då låg jag där länge. Så idag hann jag inte med cykeln alls måste ha bättre fart där med får se till torsdag. Så körde jag armhävningarna och så la jag ner. Men jag kan säga att det redan är bättre med axeln så att ända var rätt. Men det knakar i den nu när jag kör vad det nu betyder vi får se.

HEMSIDAN: Ja har tänkt idag och jag tror jag kommer göra en sida till paddor med när jag ändå håller på. Efter att jag har gjort mobilen så får jag se jag tror det kommer gå rätt snabbt att göra för det kan nästan vara samma som desktop om jag inte har fel. Vi får se lite längre fram.

ROMAN: Ja lite sen idag och jag missade en halv timme idag. Men det gick okey idag och jag blev klar med detta problemet är att jag inte vet vad jag skall göra nu. Har inte kommit på något mer idag men imonn så skall jag kanske få besök till ett tiden så jag hinner nog inte så mycket imonn. Men jag kanske kommer på istället vi får se.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: