torsdag 14 maj 2015

Torsdag 14/5-2015 20:35

DAG: Jaha till natt och en jävlig kass sådan inatt. Först så hade grannen folk hos sig så jag kunde inte somna sedan till ett då jag hade somnat så fick mina granna för sig att prata och jag låg sedan vaken till tre. Så sedan sov jag illa som fan inatt resten av natten så jag kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten men sedan tog det stopp. Jag la mig på sängen jag var illa seg och la mig så jag tänkte ligger till 12:30 och när klockan slog så tänkte jag ligger till 13:00 och tar lunch sedan kör jag. Så efter lunchen så såg jag i almanackan att det var röd dag idag och så tänkte jag hur har gymmet öppet då. Såg på det och såg då att de stänger till 15:00 idag så hela träningen gick åt skogen, missade allt idag en jävligt kass dag idag. Så jag satte mig och pillade med hemsidan fram till tre tiden. Sedan la jag mig ett tag och så tänkte jag att jag kör armhävningarna idag men jag tappade lusten och gick igång med middagen. Så fick i mig den ja inte hela men nästan allt och sedan tog jag en kopp kaffe och så la jag mig igen. En dyng dag idag sämsta på länge men jag tar igen det till nästa vecka hoppas jag.

TRÄNING: Ja idag så sket det sig och jag såg ett tag innan att det var söndag men jag trodde att de hade öppet till 20:00 så jag kollade inte detta då. Men sist jag kollade var det påsk och jag trodde att det var det nu så jag fick inte nått gjort idag. Så skit dag idag men jag hoppas jag kan köra till lördag så jag får lite gjort ändå.

HEMSIDAN: Ja när jag såg att det sket sig med träningen så körde jag igång med detta och idag körde jag statistik sidan kom till 2014 då jag la ner för dagen idag. Lite fick jag gjort iallafall.

ROMAN: Ja det blev inte nått idag efter en jävligt kass natt men jag tar igen det tills imonn hoppas jag.

Så dagen är äntligen slut och jag hoppas att jag får en bättre dag imonn. Så jag vann inte nått på lotto igår heller men det är ju som det brukar vara så. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: