lördag 9 maj 2015

Lördag 9/5-2015 20:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten och fick gå på toan. Drack för mycket och fick betala priset för det inatt. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan så gick jag igång med romanen. Men idag gick det så där och till två så var jag klar och gick då igång med träningsmaten. Så efter den så skulle jag då ha stretchat men idag så satte jag mig med datorn för jag testade en grej idag när datorn låste sig igen. Ja det är internet som låser sig inte datorn. Och kom då fram till att det är min dator som inte är okey så jag fick uppdatera nätverkskortet till senaste så nu hoppas jag att jag har fixat detta problem. Så sedan skulle jag då köra stretch men sket i det idag. Och gick igång med middagen istället. Hade idag en kotlett och en karré och pommes till detta såg mina serier när jag åt. Det är lite jobbigt att alla kommer på torsdagar men så är det. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag lite mer med datorn och nu är jag här. En kass dag idag men det brukar det bli efter kass natt. Jag är van.

TRÄNING: Ja klockan var fyra när jag var klar med datorn och då sket jag i stretchen vilar axeln ett tag. Så hoppas jag att den är bättre tills måndag. Problemet med detta är att jag inte vet om jag gör skadan värre eller bättre. Det är för att det inte gör ont när jag gör det utan sedan. Men vi hoppas att det blir bättre men tiden.

HEMSIDAN: Ja pillade lite med detta idag men så fick jag fel på datorn och jag fick inte nått gjort. Men det var inte internet utan Muse som låste sig lite idag. Hoppas jag så felet inte kommer igen får då vet jag inte alls vad jag skall göra.

ROMAN: Ja kass natt och kass dag men lite fick jag gjort iallafall så okey då da.

Så imonn så kör jag hemsidan hela dagen tänkte jag och så måste jag dammsuga glömde det förra veckan. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: