onsdag 20 maj 2015

Onsdag 20/5-2015 20:23

DAG: Jaha inatt sov jag så där och kom ur sängen till elva tiden lite innan till och med. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden sedan körde jag hemsidan lite och efter detta. Då jag stack till stan och köpte nätverkskort för 149:-. Såg idag att det är ett integrerat kort så det fanns ingen annan lösning på det. Sedan hem och skulle installera men det gick inte lätt som det stod att det skulle gå. Var uppe på hemsidan för att ladda hem drivrutinerna men inte heller. Det fanns inga där, och Windows hittade inga så tillslut så lyckades jag ladda in från den ynkliga cd som följde med. Så nu skall problemen med detta vara över. Jag hade innan runt 110 nu har jag 95-96 så det är lugnt för morsan kör bara 50. Så efter detta så satte jag igång med middagen, hade idag kotletter med stripes och hade ingen serie att se idag. Så jag såg på annat och jag satte igång med middagen till 16:30 idag var sen idag. Så efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe med och sedan satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn om det gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag tillslut slipper ont i axeln nu när jag gör om. Men det kan ta veckor innan jag vet men jag tror att det har blivit lite bättre redan nu. Men som jag sa så vet jag om ett tag först.

HEMISDAN: Så körde lite idag innan jag stack till stan. Gjorde ett par sidor idag men en la jag in kort och recept på. Kommer gå fort fram tills jag kommer till träningsmaten den sidan är lång.

ROMAN: Ja idag så skrev jag ut och så hittade jag alla sidor och skrev ner dem. Sedan så la jag ner för dagen och gick igång med hemsidan. Men imonn så kör jag igång på riktigt och jag kallar det för omgång två för jag har kommit till dokument två har nog gjort mer men säger nu omgång två. Kör imonn. Hoppas på bra sömn inatt.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: