tisdag 26 maj 2015

Tisdag 26/5-2015 20:27

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass natt igen. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till halv eller om det var kvart i elva idag. Fick i mig frukosten och så stack jag till ICA för att handla men idag var jag lite tidig för de hade inte fått upp köttet idag. Men när jag stod där så kom en med kött så jag fick nästan allt idag. Och jag köpte för alldeles för mycket idag gick det på för 2000 brukar ligga på 15-1800 annars men idag så var hela frysen tom. Och sedan köpte jag annat och det gick på 1000 igen så jag köpte för mycket idag. Så nu får jag leva illa snålt tills jag får pengar igen. Har nu 1500 tror jag har en förmåga att räkna fel varje gång så jag hoppas att jag har räknat fel men så jag har mer än jag har fått fram. Men jag kan leva snålt så jag hoppas att det räcker denna månaden med. Så sedan hem och fick in allt och jag var seg idag så jag la mig på sängen och degade ett tag. Men så gick jag igång med hemsidan ett tag men idag gick det åt skogen med det mer om detta nedan. Så jag la ner och satte mig och läste ett tag idag fick jag i mig två koppar kaffe. Så sedan så satte jag mig och pillade med hemsidan igen. Och det gick inte bättre då men jag tar det nedan. Så mer? Har haft problem med spotify idag med och  jag har inte lyckats lösa det heller ingen bra dag idag. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer idag ses igen imonn så hoppas jag att det blir en bra dag.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag. Men till torsdag kör jag igen hoppas jag kan få igång med bättre fart än innan.

HEMSIDAN: Ja tappade orken efter min inköps runda idag men satte ändå igång med att göra spotify sidan men det ville inte idag. Det blev skit med det idag. Det fungerar inte som innan  de har bytt nu och jag vet inte hur jag skall få det igång igen. Men jag har lagt ner för idag orkar inte mer idag.

ROMAN: Jaha har inte kört idag alls men imonn så går jag på det igen. Får hoppas att jag sover inatt så skall jag köra en runda imonn.

Så slut för idag så ses vi igen tills imonn. Tjingeling Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: