söndag 24 maj 2015

Söndag 24/5-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt men jag vaknade med nackvärk och det innebär att jag har legat kasst och vridit mig inatt. Kom ur sängen till lite efter tio fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med att dammsuga men kom inte igång förrän till ett tiden. Så efter detta så satte jag igång med hemsidan körde idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Så efter detta så gjorde jag inte så mycket fram till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg på en serie när jag åt. Så mer? Jag har inte varit idag och ringt på mina grannar det är ingen ide innan hans kompis kommer så får se sedan idag eller så imonn. Men jag måste upp och säga till för annars kanske de tror att det är okey och det är det inte. Så mer? Jo det är lotto idag ja det var igår men fick inget samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo kom på lite till romanen idag med gjorde lite idag innan jag gick på bloggen. Så mer? Har tagit ett par tabletter för nacken så hoppas jag att det släpper tills ikväll annars får ta ta ett par till innan jag lägger mig. Så mer? En okey dag idag. Fick lite gjort och så satte jag mig och läste lite till innan jag gav upp för dagen.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag är redo för träningen imonn. Får hoppas att mina grannar inte kör igång igen så jag får sova inatt.

HEMSIDAN: Ja körde idag och fick klart träningsmaten och skall köra laddning på två till sedan är det rätt lätt sedan. Men så har jag kört igång pad sidan med och det går så där jag har inte fått till menyn den blir kass och jag tror att det är en bugg för det går inte att fixa till och det ser för jävligt ut nu. Skall ta en dag och gå upp på forumet och fråga om det är en bugg eller faktiskt två tror jag.

ROMAN: Ja jag la mig idag redan till sex tiden satte mig och läste tidigt idag så jag kom i säng tidigt med. Och när jag låg där så kom jag på ett par grejor till som jag skrev ner. Denna gången kan det bli bra, vi får se.

Så har inget mer idag jo jag hoppas att jag har vunnit lite idag så jag kan köpa lite bättre dator senare. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: