tisdag 19 maj 2015

Tisdag 19/5-2015 20:31

DAG: Jaha kom ur sängen idag till lite innan elva och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så gick jag igång med romanen och körde den idag fram till 14:00. Men det gick så där idag var seg inatt och idag. Så till tre tiden så stack jag till ICA och handlade lite sedan hem igen. Så gick sedan igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie. Men innan detta idag så har jag kollat lite på alternativ till att byta kortet det kommer gå på en 1000 tror jag med jobb. Men det finns usb kort som man kan ladda in bara då går det på 220 på clasolsson. Men jag tror om jag hinner skall jag slå en signal till dem och fråga om det så får vi se vad jag gör. Så mer? En rätt kass dag idag men jag sov inte bra inatt heller. Men det är ju som det brukar vara så. Så sedan efter maten så fick jag i mig en kopp kaffe med och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde stretchen igår och det gick bra även om axeln knakar när jag gör dem så tror jag inte att det är farligt om den gör det. Men det känner jag inte av förrän om ett par veckor ändå så vi får se.

HEMSIDAN: Ja idag hann jag inte med nått på denna punkt. Men imonn så skall jag inte ut så då skall jag hinna med lite hoppas jag.

ROMAN: Ja idag är jag klar med omgång två tror jag att det var har tappat kollen om det är ett eller två eller mer. Men jag skall imonn skriva ut och sedan sätta mig och köra som jag gjorde innan vid skrivbordet och ta person för person tills jag har fått ihop en bok. Jag är nu på 255 sidor så det tar sig sa han som hade eld i håret. Nu skall jag i denna omgång få upp det till 400 nått hoppas jag. Jag tror jag har så pass i berättelser att jag kommer upp till detta och då är det okey som bok. Och jag har hunnit berätta min historia hoppas jag. Men imonn så blir det omgång tre tror jag att det är eller om det var två nä tre måste det vara. Ni får mer imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: