söndag 10 maj 2015

Söndag 10/5-2015 20:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävlig kass natt vaknade ett otal gånger och när skrivaren gick igång så låg jag till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då ha gått igång med dammsugningen men idag så fastnade jag framför datorn och hemsidan. Men det gick inte som jag ville och jag fick göra om allt igen så till ett tiden så satte jag igång att dammsuga. Efter detta så körde jag igång med hemsidan på riktigt. Så till tre så gav jag upp och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg min serie när jag åt såg idag att en film spelades in med men hann inte se idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag med. Så mer? En bra dag idag trotts kass natt men fick mycket gjort på hemsidan idag, så en bra dag. Så mer? Jo vann inget på eurojackpot igår heller men jag har lagt in i tio veckor så det håller ett tag till. Så mer? Jo de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn så kommer det nog gå lite trögt imonn brukar göra det efter första veckan med ny tyngd men vi får se imonn.

HEMSIDAN: Ja satte mig och pillade lite innan jag gick igång med dammsugningen men jag gjorde fel så jag fick göra om allt igen. Så är det när man jäktar igenom det. Men sedan gick det bra idag och jag kom till statistik sidan då la jag ner för då var klockan redan tre. Men efter det så konverterade jag bilderna det gick på trettio sekunder att göra så det var lätt. Gjorde lite till med konvertering till mindre jag gör det i live fotogalleriet det är bara att välja och sedan slå in mått så är det klart. Så tills tisdag så skall jag köra statistiken tror jag om jag hinner då kan få besök den dan tror jag. Och jag kanske gör en padda sida med jag får se hur lång tid det tar att göra klart.

ROMAN: Ja tills imonn så skall jag göra ett viktigt stycke som måste bli bra till och med riktigt bra. Vi hoppas jag sover inatt så skall det nog gå bra.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: