måndag 25 maj 2015

Måndag 25/5-2015 20:26

DAG: Jaha till natt igen och igår så kom jag inte ihåg att koppla in sov mätaren så jag fick ingen data idag alls. Men jag sov dåligt och det har med nacken att göra gjorde ont hela tiden inatt. Men jag somnade och så vaknade jag och somnade igen så höll det på. Vaknade sedan till tio tiden och kom ur sängen till lite innan elva idag fick i mig frukosten. Sedan så la jag mig ett tag jag låg idag fram till ett då det var lunch och sedan efter lunchen så gick jag igång med romanen. Var alldeles för seg idag för att gå igång. Så sedan körde jag fram till tre och stack sedan till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Och en kopp kaffe efter men jag satt länge idag och det är därför jag är sen nu. Så mer? Jo jag vann inte nått igår på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Imonn är det mat som jag skall köpa och sedan hoppas jag kunna köra lite hemsida med. Har inte varit och ringt på grannarna ännu för han som är hemma öppnar inte så jag får vänta tills de andra kommer. Så mer? Nä nog för idag så vi ses imonn.

TRÄNING: Ja idag hade jag tempo men det var idag personer som väntade så jag satte lite högre fart idag. Cyklade idag i tjugo minuter så idag hade jag bra fart.

HEMSIDAN: Ja inget idag på denna punkt men tills imonn hoppas jag att jag hinner med lite. Skall handla sedan hoppas jag att jag hinner med lite också.

ROMAN: Ja seg natt men när jag väl gick igång så gick det bra idag. Men jag var seg idag så jag skall ta och kolla lite mer på det till onsdag.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: