måndag 4 maj 2015

Måndag 4/5-2015 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde idag att jag hade sovit bra men så såg jag på sov datan och nä inte så bra. Kan säga att jag känner detta innan jag ser på datan så jag rättar mig inte efter den. Så kom ur sängen till lite innan elva idag och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen men idag gick det trögt fram till två sedan fick jag fart igen. Så vid tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så och så stretch och så middag på det. Idag såg jag en film och jag såg alldeles för länge idag. Så jag blev sen har inte fått i mig kaffe idag ännu men jag tänkte måste köra nu. Så mer? Ja en små kass natt men en okey dag ändå idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto eller eurojackpot heller men det är ju som det brukar vara så. Ja det var nog allt idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och idag höjde jag på allt och det tog lite tid. Men jag kan säga att jag förra veckan måndag glömde en övning det var därför jag var tidig den dan. Men idag fick jag göra om armhävningarna jag har mer ont och jag måste göra något åt det. Så jag ändrade dem så får vi se om det gör skillnad till nästa vecka om det går så fort eller om det tar mer tid. Jag kan inte göra som jag har gjort för jag får mer och mer ont kände jag idag. Så jag hoppas att jag får bort det till nästa vecka om det nu går så fort.

HEMSIDAN: Kan säga att jag igår såg att jag hade stavat fel på hemsidan men det känner inte programmet av så jag såg det inte igår. Jo jag såg det men då hade jag redan lagt upp så jag sket i att ändra. Så men inget på denna punkt idag kanske imonn om jag hinner.

ROMAN: Ja segt idag kunde inte komma igång idag men så till ett efter lunchen så körde jag igång och då gick det bra. Men jag hann inte med allt så jag får köra imonn med på samma sak.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: