fredag 15 maj 2015

Fredag 15/5-2015 20:32

DAG: Jaha till natt igen och idag sov jag på morgonen och då var jag rätt pigg när jag vaknade idag. Men grannarna började prata igen och jag vaknade men inatt så var jag trött och somnade med en gång när de la ner. Såg sedan att jag sov i tre timmar i sträck inatt sedan morgon var dålig med då sov jag fyra eller tre gånger i en kvart och så blev jag pigg ändå. Så kom ur sängen idag lite innan elva och fick sedan i mig frukosten och satte igång med romanen idag. Idag gick det bra och jag körde fram till 14:00 då jag satte igång med skannern på datorerna. Sedan så stack jag till apoteket och hämtade lite fluor sedan hem men jag glömde att jag skulle ha köpt grädde tills imonn så jag får ut imonn och köpa det. Så sedan hem och så körde jag igång med middagen hade idag pepparbiff med pepparsås och ris. Så såg ett par serier idag när jag åt men sparade en tills imonn. Så mer? En bra dag idag men jag fick morgon sömn det brukar bli bra då och så sov jag i tre timmar inatt med såg jag på datan. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så måste jag ut vilket inte är bra men imonn så skall jag köra hela stretchen. Måste göra det eftersom jag missade i torsdag.

HEMSIDAN: Ja hann inte med nått idag på denna punkt och imonn blir det nog inte heller för jag skall köra roman och sedan handla och så stretch.

ROMAN: Japp idag kom jag inte på nått men jag såg att jag hade att ta av idag. Hade skrivit ner innan någon dag och det tog jag idag. En bra dag idag.

Så nog för idag ses igen imonn tills dess. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: