söndag 17 maj 2015

Söndag 17/5-2015 20:33

DAG: Jaha till natt och en jävligt kass natt låg till tre och tänkte då nu skall jag väl kunna somna men då hade inte grannarna lagt sig så jag låg länge innan jag tillslut somnade. Vaknade idag till tolv och kom ur sängen sedan la jag mig igen nä jag fick i mig frukosten sedan la jag mig igen. Låg till halv tre då jag kom på att jag skulle göra träningsmat idag och fick upp och gjorde detta. Sedan så körde jag hemsidan ett tag och så var det middag. Hade idag fiskpinnar med potätet och lite majjo såg en serie när jag åt. Och fick i mig en kopp kaffe sedan så pillade jag med hemsidan igen ett tag och ett par gånger till innan jag var nöjd. Så en kass dag idag men jag hoppas jag sover tills imonn. Jo jag glömde köpa ägg igår när jag var ute så inget ägg idag, får spara det tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja gjorde inte så mycket idag hann inte med det. Men jag gjorde klart statistiksidan och skall gå igång med recept tills nästa vecka.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så kör jag igen imonn.

Så såg igår redan att jag inte hade vunnit nått på lotto men till denna veckan så kommer det smälla till eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: